-

شعار روز جهانی بهداشت در سال 97: "سلامت برای همه: پوشش همگانی سلامت برای همه، در هر مکان"

گزارش بازدید وب سایت :

کاربران آنلاین : ۲ نفر

تعداد بازدید های امروز : ۲۵ مورد

تعداد بازدید های دیروز : ۱۲۹ مورد

تعداد بازدید های کل : ۲۴۳۵۹۳ مورد

گزارش برنامه خدمات نوین سلامت جوانان به مناسبت گرامیداشت هفته جوان

دوشنبه ١٠ اردیبهشت ١٣٩٧ ساعت ٧:٤٨ ق.ظ   ( بازدید : 37 نفر )

پرونده الکترونیک سلامت برای 89.4 درصد جوانان شهرستان در مراکز جامع خدمات سلامت ، پایگاه های سلامت و خانه های بهداشت تشکیل شده است.

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان گرمه؛ دکتر جلیل فخرانی مدیر شبکه بهداشت و درمان شهرستان گفت: 20.9 درصد جمعیت شهرستان را جوانان ۱۸ تا ۲۹ سال تشکیل می‌دهند.

دکتر فخرانی اضافه کرد: جوانان در این گروه سنی با مراجعه به مراکز خدمات جامع سلامت به صورت رایگان از خدمات غربالگری فشار خون، آسم، سل، وضعیت سلامت روان و اختلالات روانپزشکی، رفتار‌های تغذیه‌ای، ناهنجاری‌های ژنتیک و سلامت اجتماعی برخوردار می شوند.

دکتر فخرانی، تشخیص اختلالات خونی، فقر آهن، بیماری‌های دستگاه تناسلی، تیروئید، ارزیابی سوء مصرف مواد و دخانیات، واکسیناسیون و هپاتیت را از دیگر خدمات بهداشتی نام برد. به گفته مدیر شبکه بهداشت و درمان شهرستان گرمه تا پایان سال 96, 89.4 درصد از جوانان با مراجعه به مراکز بهداشتی خدمات رایگان دریافت کرده اند.

منبع : شبکه بهداشت و درمان گرمه چاپ مطلب ارسال خبر به دوستان

رتبه بندی شما به مطلب فوق:

این مطلب فاقد نظر می باشد.

اعتیاد در خانواده (۲۶۶۷ بازدید)
دهه فجر مبارک (۱۷۶۹ بازدید)

برای مشاهده اوقات شرعی کلیک نمایید ...