گزارش بازدید وب سایت :

تعداد بازدید های کل : ۲۶۴۴۹۷ مورد

پر بازدید ترین روز : ١٣٩٦/٣/١٥ - ۵۲۰ مورد

تغذیه در دوران بارداری و زایمان ایمن

چهارشنبه ٤ مهر ١٣٩٧ ساعت ١٢:٠ ب.ظ   ( بازدید : 37 نفر )

تغذیه در دوران بارداری و زایمان ایمن

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت ودرمان شهرستان گرمه ، مرکز بهداشت شهرستان گرمه در روز چهار شنبه  مورخه 03/07/97اقدام به برگزاری جلسه آموزشی باعنوان " تغذیه در دوران بارداری و زایمان ایمن" نمود.

شهسواری مسئول واحد بهبود تغذیه شهرستان فرمود: با توجه به اینکه نیاز های تغذیه ای خانم باردار از اهمیت خاصی برخوردار است . غذایی که در دوران بارداری مصرف می شود نیاز های تغذیه ای مادر و همچنین رشد جنین را تامین می کند. بنابراین افزایش دانش مادر در زمینه تغذیه و رعایت تنوع و تعادل در این زمان سهم عمده ای در تامین سلامت جنین دارد زیرا اگر مادر درطول بارداری از مواد مغذی مناسب و مورد نیاز جنین استفاده نکند جنین این نیازها را از ذخائر بدن مادر تامین می کند و با کاهش ذخائر مادر ، سلامت او به مخاطره خواهد افتاد.

در ادامه جلسه کارشناس مادارن خانم محمودیان در خصوص عوارض سزارین و فواید زایمان طبیعی مطالبی را ارائه نمودند.

منبع : روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان گرمه چاپ مطلب ارسال خبر به دوستان

رتبه بندی شما به مطلب فوق:

این مطلب فاقد نظر می باشد.

اعتیاد در خانواده (۲۷۸۶ بازدید)
معرفی (۱۶۷۷ بازدید)
معرفی شهرستان (۱۴۵۹ بازدید)
حشیش (۱۱۷۳ بازدید)