گزارش از کارگروه سلامت و امنیت مواد غذایی -ترویج مصرف نانهای تهیهشده از آرد کامل
گزارش از کارگروه سلامت و امنیت مواد غذایی -ترویج مصرف نانهای تهیهشده از آرد کامل
گزارش از کارگروه سلامت و امنیت مواد غذایی ترویج مصرف نانهای تهیهشده از آرد کامل

گزارش از کارگروه سلامت و امنیت مواد غذایی شهرستان گرمه در جلسه اخیر کارگروه سلامت و امنیت غذایی شهرستان، موضوع ترویج مصرف نانهای تهیهشده از آرد کامل و افزایش تنوع نانهای سنتی و سالم مورد بررسی قرار گرفت.
خانم رازقی، سرپرست شبکه بهداشت و درمان شهرستان در این جلسه با اشاره به تأثیر مستقیم تغذیه سالم بر کاهش بیماریهای غیرواگیر، اظهار داشتند: «مصرف نانهای تهیهشده از آرد کامل و آرد با درصد سبوس بالا، بهعنوان یکی از اصول مهم تغذیه سالم، باید در شهرستان ترویج شود. این موضوع میتواند نقش مؤثری در کنترل بیماریهایی مانند دیابت، فشار خون و چاقی،پیشگیری از سرطان داشته باشد.» ایشان همچنین با اشاره به درخواست یکی از نانوایان متقاضی راهاندازی نانوایی با تنوع نان سالم و سنتی، اعلام کردند که این موضوع با پیگیری شبکه بهداشت در دست اقدام است و از تمامی دستگاههای اجرایی شهرستان درخواست کردند در راستای تسهیلگری صدور مجوز و رفع موانع قانونی همکاری لازم را داشته باشند.
خانم مرگن، کارشناس تغذیه ستاد نیز در ادامه جلسه، به نقش موثر آرد کامل در تأمین فیبر مورد نیاز بدن، کنترل قند خون و بهبود عملکرد دستگاه گوارش اشاره کرده و افزودند: «فرهنگسازی در خصوص مزایای مصرف نان سالم باید از طریق آموزشهای همگانی، بهویژه در مدارس و مراکز بهداشتی تقویت شود.»
در پایان، پیشنهاد شد کارگروه حمایت لازم را از راهاندازی این نانوایی جدید داشته و روند اداری آن با همکاری ادارات مرتبط تسریع گردد.
نظر دهید