کارگروه سلامت و امنیت غذایی-کاهش سقطهای قابل پیشگیری
کارگروه سلامت و امنیت غذایی-کاهش سقطهای قابل پیشگیری
کارگروه سلامت و امنیت غذایی-کاهش سقطهای قابل پیشگیری

قسمتی از گزارش کارگروه سلامت و امنیت مواد غذایی شهرستان در جلسه اخیر کارگروه سلامت و امنیت غذایی، خانم رازقی، سرپرست شبکه بهداشت و درمان شهرستان با اشاره به اهمیت موضوع کاهش سقطهای قابل پیشگیری، بر لزوم توجه جدی به مادران باردار شاغل در چارچوب دستورالعمل جوانی جمعیت تأکید کردند.
همچنین خانم طاهری مقدم، کارشناس مادران و نوزادان شبکه بهداشت ضمن خواستار حمایت بیشتر از این قشر در محیط کار، رعایت شرایط ایمن شغلی و آگاهسازی کارفرمایان نسبت به وظایف قانونیشان شدند و بر نقش مراقبتهای پیش از بارداری، آموزشهای سلامت باروری و حمایت روانی از مادران تأکید کردند.
نظر دهید