کارگروه سلامت و امنیت غذایی، موضوع بیماریهای مشترک انسان و حیوان (زئونوز)
کارگروه سلامت و امنیت غذایی، موضوع بیماریهای مشترک انسان و حیوان (زئونوز)
کارگروه سلامت و امنیت غذایی، موضوع بیماریهای مشترک انسان و حیوان (زئونوز)

گزارش کارگروه سلامت و امنیت مواد غذایی شهرستان در جلسه اخیر کارگروه سلامت و امنیت غذایی، موضوع بیماریهای مشترک انسان و حیوان (زئونوز) و بیماریهای قابل انتقال از طریق آب و غذا مورد بحث و بررسی قرار گرفت.
خانم رازقی،سرپرست شبکه بهداشت و درمان شهرستان با تأکید بر اهمیت پیشگیری از این بیماریها، اظهار داشتند: «انتقال بیماریهایی مانند تب کریمه کنگو، سالمونلا و... از طریق دام، آب آلوده یا مواد غذایی ناسالم، تهدید جدی برای سلامت جامعه است و تنها با مشارکت مستمر بین بخشی ادارات میتوان آن را کنترل کرد.» و بر لزوم آموزش عمومی، نظارت بهداشتی بر کشتارگاهها، حمل دام، و عرضه مواد غذایی تأکید کرده و خواستار همکاری جدی همه دستگاههای اجرایی در این زمینه شدند.
دکتر کامکار، رییس اداره دامپزشکی شهرستان نیز گزارشی از اقدامات انجام شده در حوزه کنترل بیماریهای زئونوز ارائه دادند و بر نقش مهم دامپزشکی در ایمنی غذایی، نظارت بر ذبح دام در کشتارگاههای مجاز و پیشگیری از بیماریهای دامی تأکید نمودند. آقای دلبری، کارشناس بیماریهای واگیر شبکه بهداشت نیز با اشاره به برخی آمار و نمونه موارد بروز بیماریهای مشترک در منطقه، بر لزوم تشخیص بهموقع، آموزش جوامع روستایی و هماهنگی دستگاهها در مدیریت اپیدمیها تأکید کرد.
در پایان، اعضا بر افزایش هماهنگی، آموزش همگانی و نظارت دقیقتر برای پیشگیری از این بیماریها تأکید کردند.
نظر دهید