به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت ودرمان شهرستان گرمه، مهندس یارمحمدی مسول برنامه سلامت نوروزی مرکز بهداشت شهرستان مهمترین اقدامات اکیپ های بهداشت محیط تا پایان روز پانزدهم فروردین ۱۳۹۶ را به شرح ذیل اعلام کرد:
۱- بازرسی بهداشت محیطی از مراکز تهیه و توزیع و عرضه مواد غذایی با اولویت کنترل بهداشت فردی و بهداشت مواد غذایی به تعداد 542 مورد
۲- بازرسی بهداشت محیطی از اماکن عمومی با اولویت بهداشت فردی و تجهیزات از جمله آرایشگاه ها و مراکز اقامتی و ... به تعداد 302 مورد
۳- بازرسی بهداشت محیطی از اماکن بین راهی با اولویت کنترل بهداشت فردی و بهداشت مواد غذایی به تعداد 120 مورد
۴- بازرسی بهداشت محیطی از سامانه های آبرسانی به تعداد 20 مورد
۵- کل بازرسی انجام شده 984 مورد
۶- مواد غذایی فاسد و غیر بهداشتی کشف و معدوم شده 1400 کیلو گرم
۷- کلر سنجی از آب آشامیدنی انجام شده به تعداد 246 مورد
۸- بازدید مشترک با فرمانداری ، صنعت معدن تجارت ، گردشگری ، سازمان دامپزشکی و . . . 14 مورد
۹- نمونه برداری مواد غذایی 13 نمونه
۱۰ - نمونه برداری میکروبی آب اشامیدنی 35 نمونه
۱۱- کارت بهداشت صادره 110 مورد
۱۲ - کلیه اماکن و مراکز متخلف معرفی شده به مراجع قضایی 6 مورد
- گفتنی است برنامه سلامت نوروزی از اول اسفند ۹۵ آغاز شده و روز پانزدهم فروردین 1396 به اجرا در آمد.