گزارش بازدید وب سایت :

تعداد بازدید های کل : ۴۸۵۹۳۴ مورد

پر بازدید ترین روز : ١٤٠٣/٢/١٧ - ۱۰۵۳ مورد

معارفه سرپرست شبکه بهداشت ودرمان شهرستان گرمه

یكشنبه ١٢ شهریور ١٤٠٢ ساعت ٠:٠ ق.ظ   ( بازدید : 28 نفر )

️معارفه سرپرست شبکه بهداشت و درمان گرمه

️طی حکمی از سوی دکتر شاهین فر سرپرست دانشگاه علوم پزشکی استان، خانم مریم رازقی به عنوان سرپرست شبکه بهداشت و درمان گرمه منصوب شد که مراسم معارفه وی نیز با حضور دکتر براتی زاده معاون توسعه دانشگاه برگزار شد.

️هم چنین در این مراسم از زحمات دکتر جلیل فخرانی مدیر پیشین شبکه بهداشت و درمان گرمه تجلیل شد.

️در این مراسم، حکم خانم مریم رازقی به عنوان سرپرست شبکه بهداشت و درمان گرمه که به امضا دکتر شاهین فر سرپرست دانشگاه علوم پزشکی استان رسیده بود، قرائت و به وی ابلاغ شد.

دکتر براتی زاده بر ضرورت نگاه ویژه به امر پیشگیری و همچنین حوزه بهداشت تاکید کرد و افزود: سبک زندگی و نوع تغذیه تاثیر مستقیمی بر بهداشت و سلامت افراد دارد. ️دکتر براتی زاده تصریح کرد: دستگاه ها و تجهیزات بسیاری طی امسال وارد استان شده و برخی تجهیزات نیز در مرحله ورود به استان است که راه اندازی آن ها می تواند هم استانی ها را از سفر به سایر استان ها برای درمان بی نیاز کند.

️وی همچنین بر امر ترویج و فرهنگ سازی در خصوص امر جوانی جمعیت، با توجه به فرمایشات مقام معظم رهبری نیز تاکید کرد.

️وی با تقدیر از تلاش های دکتر فخرانی، مدیر پیشین شبکه بهداشت و درمان گرمه، برای خانم رازقی ارزوی موفقیت کرد و افزود: بهترین تقدیر و رضایت، دعای خیر مردم است.

منبع : شبکه بهداشت و درمان گرمه چاپ مطلب ارسال خبر به دوستان

رتبه بندی شما به مطلب فوق:

دیدگاه‌ها 0 نظر

این مطلب فاقد نظر می باشد.

اعتیاد در خانواده (۴۱۸۱ بازدید)
معرفی (۲۹۴۲ بازدید)
معرفی شهرستان (۲۷۰۷ بازدید)
قرص اکس (۲۵۶۱ بازدید)