گزارش بازدید وب سایت :

تعداد بازدید های کل : ۴۸۵۹۳۹ مورد

پر بازدید ترین روز : ١٤٠٣/٢/١٧ - ۱۰۵۳ مورد

دیدار با امام جمعه محترم گرمه

یكشنبه ١٢ شهریور ١٤٠٢ ساعت ٠:٠ ق.ظ   ( بازدید : 16 نفر )

️دیدار معاون توسعه دانشگاه با امام جمعه گرمه

️دکتر براتی زاده معاون توسعه دانشگاه در سفر به شهرستان گرمه، با حجت الاسلام تاتاری امام جمعه این شهر دیدار و گفت و گو کرد.

️معاون توسعه دانشگاه در این دیدار ضمن گرامی داشت یاد و خاطره شهدا، گزارشی از وضعیت پروژه های عمرانی و همچنین زیرساخت ها در حوزه بهداشت و سلامت استان ارائه داد.

️دکتر براتی زاده از پذیرش دانشجو در رشته دستیاری جراحی از مهر ماه امسال در استان خبر داد.

️به گفته وی سبک زندگی ما باید اصلاح شود و به سمت فرهنگ سازی و سلامت بیشتر جامعه برویم.

️وی سلامتی را بزرگترین نعمت الهی دانست و تصریح کرد: تلاش در جهت توزیع عادلانه خدمات حوزه سلامت و بهداشت، از اولویت های دولت و وزارت بهداشت است. ️وی همچنین بر ضرورت نگاه ویژه به بحث جوانی جمعیت تاکید کرد.

️امام جمعه گرمه نیز با تشکر از حضور دکتر براتی زاده معاون توسعه دانشگاه در گرمه، ابراز کرد: تحول چشمگیری در حوزه های مختلف در دولت جدید شاهد هستیم.

️حجت الاسلام تاتاری ادامه داد: هدف همه ما خدمت به مردم است و می بایست در حوزه های مختلف، زیرساخت های لازم فراهم شود. ️وی همچنین از خدمات ارائه شده و تلاش کارکنان شبکه بهداشت و درمان گرمه تقدیر و تشکر کرد

منبع : شبکه بهداشت و درمان گرمه چاپ مطلب ارسال خبر به دوستان

رتبه بندی شما به مطلب فوق:

دیدگاه‌ها 0 نظر

این مطلب فاقد نظر می باشد.

اعتیاد در خانواده (۴۱۸۱ بازدید)
معرفی (۲۹۴۲ بازدید)
معرفی شهرستان (۲۷۰۷ بازدید)
قرص اکس (۲۵۶۱ بازدید)